Flexiforms, het softwarepakket voor formulieren.

Flexiforms is een door 8-5 Software B.V. in eigen beheer ontwikkeld softwareprogramma.

Zonder overdrijving durven we te zeggen dat dit het meest flexibele softwareprogramma is wat er nu op de markt beschikbaar is. U begint letterlijk met een leeg blad en maakt zelf uw eigen formulier voor onverschillig wat. En er zijn templates voor veel voorkomende toepassingen.

Uw gegevens vastleggen via een eigen formulier is en voelt natuurlijk goed. Maar dan moet je de informatie wel makkelijk terug kunnen vinden. Daarvoor beschikt flexiforms over handige overzichten met ingebouwde zoekfuncties.

• Een overzicht van uw verzameling? Geen probleem.
• Een factuurmodel om contante verkopen eenvoudig in te voeren? Geen probleem.
• Een innameformulier voor bedrijven die onderhoud en/of reparaties uitvoeren, met een ontvangstbewijs voor de klant en een werkbon? Geen probleem.
• Ook nog een factuur erbij? Geen probleem.
Welke informatie u ook maar wilt vastleggen...... Geen probleem.

De software van flexiforms biedt u vanzelfsprekend een aantal handige hulpmiddelen. Het maken van uw eigen formulieren gaat bijna vanzelf. En het team van 8-5 Software B.V. is altijd beschikbaar om u te helpen bij specifieke vragen.
Een tevreden klant is niet voor niets onze beste ambassadeur.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u eens vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van flexiforms? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

© 8-5 Software B.V., NL-Amersfoort